Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning.

Skorpionen söker ständigt passion, sex och gärna passionerat sex, och många är kallade men få utvalda.

Himmel möter helvete, och du drabbar dina partners på ett bedövande vis, det är förfärligt, skrämmande och… Och… Alldeles underbart.

Skorpionen behöver finna någon med både styrka, lugn och kraft för att verkligen falla. Du testar ständigt ditt förhållande, och bara den som förstår och till och med uppskattar ditt dramatiska och passionerade sätt blir en tänkbar livskamrat. Intensiv, passionerad och viljestark stormar skorpionen fram genom livet.

Ett är säkert – du lämnar ingen oberörd. Din starka utstrålning skrämmer lika mycket som den fascinerar, och du kan använda din oerhörda energi både positivt och negativt. I det första fallet kan du erövra världen, i det senare kan du rasera den

Skorpionens känsloregister är brett och svänger snabbt. Ena stunden kan du vara en iskall förhandlare med full koll på fakta och taktik, för att i nästa bli sentimental, lättrörd och romantisk. Att andra har svårt att hantera ditt temperament tycker du är deras problem. Du är enormt fokuserad, och går helt upp i det du för tillfället sysslar med.

En skorpion glömmer både tid, rum, mat, ringa hem, partnerns födelsedag, sin egen födelsedag. Om något kräver hundra procents koncentration försvinner resten av tillvaron. Ditt extrema sätt ställer givetvis till med problem ibland. För det mesta reder du ut dem med en stor dosis charm och intelligens, men vissa stunder har du en blind fläck vad gäller ditt eget beteende.  

 Hur du mår kroppsligen är intimt sammanlänkat med hur du mår i själen. Ta en promenad istället för en huvudvärkstablett, lyssna på klassisk musik och varva ner. Lär dig bryta dina onda cirklar, till att börja med genom att erkänna att de faktiskt finns där. Varje millimeter självinsikt ger hundrafalt igen när du ska tämja och fokusera din energi.

Hennes sexliv: Hon är den i zodiakens sexigaste tecken. Och även den mest aktiva. Med en skorpionkvinna får du en natt du sent kommer att glömma. Hon är utrönade. Sökandes och experimentslysten. Oavsett hur van du är vid sexuella förhållanden kommer en del av hennes impulsiva handlingar att överaska dig. Hon är som en smekning för varje mans ego. När hon är kroppsligt upphetsad visar hon det och detta tänder i sin tur hans lustars eldar .Även de minsta detaljer är viktiga och hon kommer att göra honom fullt medveten om deras betydelser..
När en man intresserar henne förför hon honom med beslutsamhet och list och accepterar aldrig ett Nej som svar. Under sexakten är kontroll av orgasmen mycket viktig för henne och hon kan försöka sig på vilken metod som helst för att hjälpa sin man att behålla potensen.

När väl en skorpionkvinna har blivit tänd är svårigheten att få henne att tända av. Hon vill ha mer än du kan ge och har många knep för att få dig att ge mer. Skorpionkvinnan är den mest dominanta kvinnor i zodiakens tecken och hon kommer att befalla dig att göra som hon behagar tills den dagen du lämnar henne. Hon har också en stor tendens till det lesbiska hållet...

Nyckelord:

Element: vatten

Kvalitet: fast

Polaritet: negativ

Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.

Positiva karaktöärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.

Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.

Människokroppen: könsorgan

 

Bildresultat för skorpion stjärntecken

Ja jag vet inte vad jag ska säga - hahahah